Hoe lang is jou ” To Do List”

Heb je dagelijks of regelmatig tijd te kort om al je actiepunten van je lijst af te werken ?

Zijn er taken die je moet uitvoeren die niet tot je “core business” behoren maar wel moeten gebeuren maar die je steeds voor je uit schuift. Dat is zo herkenbaar, een werkdag is altijd te kort, je lijstje te lang. Dan komt er ook nog van alles tussendoor wat ook je aandacht nodig heeft. Wij begrijpen dit en kunnen taken van je overnemen, voor een beperkte periode tot je weer ruimte hebt in je agenda of structureel.

Huur je bijvoorbeeld een pand en heb je ooit het contract getekent maar niet gekeken wat je plichten zijn? Heb je meerdere contracten afgesloten die je eigenlijk wel eens kritisch zou willen bekijken maar ontbreekt je simpelweg de tijd? Mail ons en wij helpen je taken inzichtelijk te krijgen. yourneedorganized@icloud.com of bezoek onze website http://www.yourneedorganized.com

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: