Ondernemers gezocht met gebrek aan tijd ?

Ken je dat ?

Dat je als ondernemer in het midden en klein bedrijf, je handen vol hebt met draaiend houden van je business, je druk bent met vergroten van je onderneming, personeel, klanten etc. Misschien heb je ooit besluiten genomen die je nog steeds een keer zou willen onderzoeken, maar die simpelweg niet jou prioriteit zijn op het moment. Je hebt een bedrijfspand gehuurd, maar nooit echt de kleine letters gelezen en geen idee wat je plichten zijn? Je hebt ooit een energie contract afgesloten maar daarna niet meer onderzocht of het goedkoper kan, je schrikt elk jaar weer van de afrekening, en neem je voor er iets aan te doen, maar je komt er niet aan toe. Je neemt diensten af als bijvoorbeeld schoonmaak, maar je medewerkers zijn niet echt tevreden. Je hebt ooit meubels gekocht voor je kantoor maar er zijn wat klachten van je medewerkers over ergonomie, je hebt geen idee hoe dat aan te pakken. Of je moet eigenlijk iets met Bedrijfs Hulp Verlening, maar waar begin je dan, dus schuif je het maar weer voor je uit. Is een Facility Scan dan niet iets voor jou ? Zo zijn er 1001 dingen in jou onderneming die niet tot je core- business behoren maar wel aandacht behoeven, wij helpen je hiermee graag om jou sparring partner zijn.

Wat komen we zoal tegen in de Facility Scan

Te dure contracten voor bijvoorbeeld services en diensten, of artikelen in je huurcontract dat je onderhoud moet verrichten aan bepaalde installaties maar geen idee hebt tot hoever jou verantwoordelijkheid gaat. Optimalisatie mogelijkheden van bepaalde processen om je professionaliteit te vergroten of de 1e indruk van je bedrijf te verbeteren, door je vindbaarheid of uitstraling. Kortom, het kan je nogal wat opleveren.

Hoe pakken we het aan ?

Doel is dat jij er wijzer van wordt, dat het je bedrijf iets gaat opleveren. Tijd, inzicht, overzicht, waardoor vrijheid creeërt in je “mind” zodat er ruimte is voor creativiteit en ondernemerschap. We starten met een vrijblijvend gesprek van 1 uur, doen een scan op een aantal speerpunten die jij belangrijk vind, als je ons de documenten aanlevert doen wij het speurwerk. Aan de hand van de scan onderzoeken we de mogelijkheden tot verbetering, dit kan zijn inzicht in je contracten of andere verplichtingen. Bij de scan houden we altijd rekening met innovatie, duurzaamheid en sociaal ondernemerschap. We kunnen de scan ook op locatie doen, als je dit op prijs stelt. Hierdoor blijven je documenten in je organisatie. We maken van de scan een rapportage en voorstel tot implementatie.

Geïnteresseerd ? Wat is jou investering ?

Twijfel je of je dit iets voor jou is? Wat is het risico? We verwachten van jou maximaal een uur investering om je vraag te formuleren. Een uur voor aanlevering van documenten en een maximaal een uur voor het presenteren van de resultaten. Een scan kost ongeveer 500 euro gebaseerd op 3 speerpunten, incl. rapportage of presentatie. Vervolg kan zijn dat je een Facility Manager als een Service contract afsluit of zelf de implementatie gaat uitvoeren. Een Facility Manager als een Service kan al voor 1 dag per kwartaal, maar ook per maand of week, als dat beter bij je past. Neem contact met ons op als we je interesse hebben gewekt. www.yourneedorganized.com

of yourneedorganized@icloud.com of bel 0646160230

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: