Filosofie van Your Need Organized

Waar geloven wij in? Dat jij dagelijks worstelt met de factor tijd in je bedrijf, dat je elke dag meer had willen doen dan je hebt gerealiseerd. Dat je nog steeds eens naar die contracten had moeten kijken, je strategie voor je business wel op orde hebt maar er altijd ruimte is voorbetering. En je juist het ondernemen soms minder leuk vind dan je vakgebied, wat je misschien liever aan een ander over laat, maar natuurlijk daar niet iemand voor in dienst wil nemen, met alle nieuwe wetten en regelgeving.

Dat facility managers lees organisators, spinnen in het web, de stille krachten een belangrijke effectieve meerwaarde kunnen leveren aan jouw organisatie. Hoe dan hoor ik je denken? Het klinkt allemaal zo vaag / abstract? Wat is facility management dan eigenlijk, heb ik dat ook nodig? Ja! Onder Facility Management vallen veel services en diensten die niet onder jouw core business vallen maar wel belangrijk zijn voor het welbevinden van jouw medewerkers, je gebouw, je processen die daardoor meer van waarde zijn, of waardoor je klanten een bepaald professionaliteit gaan ervaren. Hoe kunnen zij het beste hun werkzaamheden verrichten, wat hebben ze hiervoor nodig, wat voor werkgever wil je zijn, denk bijvoorbeeld aan een Risico Inventarisatie, opgelegd door de Arbowet, heb je die al? Of zijn er processes die nu een beetje onprofessioneel gaan en wat je klanten zo ervaren?

Maar ook welke verplichtingen heb je naar je verhuurder van je pand, hoe kun je kosten besparen op onderhouds- en service contracten, door preventief onderhoud uit te voeren in plaats van correctief, of door services en diensten te combineren, hoe kun je je bedrijf meer toekomst bestendig maken in de war-on talent en veel meer. Zou jij bij jou bedrijf in loondienst willen komen, als je een ruime keuze hebt aan “hippe” werkgevers?

Door middel van de ontwikkelde Facility Scan kunnen we snel prioriteren waar jou behoeftes liggen, aan bijvoorbeeld efficiency verbeteringen. We snappen dat je geen werk hebt voor een full-time Facility Manager, maar wel gebruik zou willen maken van bepaalde expertises voor een bepaalde of langere periode. Dan kan een Facility Manager op abonnementsvorm een oplossing zijn. Met onze ervaring en netwerk aan specilaisten kunnen wij je eenvoudig wegwijs maken, zonder dat het jou teveel van je kostbare tijd kost. Die kun je dan in de groei van jouw organisatie/ producten of diensten stoppen, wat jij leuk vind en waar je die succesvolle ondernemer in bent.

Geef eens een voorbeeld hoor ik je zeggen? Denk aan duurzaamheid, hoe heb je dit voor je organisatie vorm gegeven, heb je nagedacht over besparende maatregelen in je gebouw? Zoals LED verlichting, of mobiliteitsoplossingen, komt iedereen per auto, of OV of fiets en zoja heb je genoeg voorzieningen, of een nieuw energie contract, met windenergie? of gescheiden afval inzameling en meer, is dit al een kernwaarde in de uitvraag van je contracten, bijvoorbeeld bij je koffie leverancier, worden leveranties al gecombineerd? Zijn er andere oplossingen te vinden in sociaal ondernemerschap bijvoorbeeld.

Kortom wij geloven in onze kracht en de meerwaarde die we jou kunnen bieden. Zin gekregen in een kennismakingsgesprek of wat een facility scan voor jouw organisatie kan betekenen? mailto:yourneedorganized@icloud.com of bezoek onze website http://www.yourneedorganized.com

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: