Goed voornemen voor 2020 een opgeruimde mind ?

Welke uitdagingen heb je voor 2020 gedefinieerd ? Groei scenario’s ? Gezond werkgeverschap, zijn je medewerkers een van je belangrijkste assets, hoe kun je die aan je binden, wat maakt jou de leuke werkgever waarvoor ze willen blijven werken, wat als het ergens anders leuker is? Is duurzaamheid een aspect om je op te focussen, introduceer je ook de leasefiets of ga je door met consolideren. Welke duurzaamheids doelen heb je je gesteld? Denk groot en denk vooruit, wees innovatief. Welke processen kunnen worden geoptimaliseerd om de gestelde doelen te realiseren ? Wat wil je persé zelf blijven doen en wat kan je beter overdragen aan professionals?

Ben je bereid te investeren in het uitvoeren en realiseren van je goede voornemens ? Zonder investering geen vooruitgang, dat kan zijn in tijd, assets, innovatieve oplossingen of machines en materialen. Nieuwe trends in de markt volgen, wat zijn die voor jouw bedrijfsvoering. Is het delen van mensen en materialen, machines een optie ? Welke processen liggen het dichtst bij jou business ?

Essentiële taken in jou organisatie. Wat zijn die precies, wat is je core-business ? Vele randzaken om je organisatie heen waar je geen geld mee verdient zijn ook zogenaamde “time consumers” dit betekent dat je minder tijd hebt voor “echte” taken. Ben je je hiervan bewust ?

Kosten / Baten analyses ben je op de hoogte van je kosten en baten, waar kunnen kosten worden verminderd, heb je ze allemaal inzichtelijk ? Weet je waar je grote kostenposten zijn en hoe je die kunt beheersen? Vaak is huisvesting èèn van de grote kosten post voor een organisatie, inclusief services en diensten, heb je die allemaal inzichtelijk ?

Wij als Your Need Organized helpen je graag in het formuleren van je doelstellingen voor komend jaar en structuren van je non core business, met onze facility scan heb je snel en eenvoudig overzicht. Dit zorgt ervoor dat je groeidoelstellingen voor 2020 en het daarop volgende decennium kunnen worden gerealiseerd.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: