Bij begin beginnen logisch of onzin ?

Wij beginnen het liefst voor iedere klant bij het begin, hoe doen we dat ?

In het midden beginnen is geen optie

Weet jij welke taken er allemaal worden uitgevoerd in je organisatie, die kunnen vallen onder facility management? Denk aan het beheren van je huurcontract, het onderhoud verrichten aan je gebouw, het beheren van soft service contracten zoals met je schoonmaakbedrijf, warme dranken leverancier, of andere.

Wij beginnen met het goed in kaart brengen van de klantvraag. Wat wil jij als klant, welke doelen wil je bereiken en hoe kunnen wij jou daar effectief in bijdragen. Dit doen we door heel veel vragen te stellen, eerlijk te zijn en ook aan te geven als we niet kunnen helpen. Eerlijk duurt het langst. Dit is één van de kernwaarden van Your Need Organized.

Andere kernwaarden zijn, sociaal maatschappelijk ondernemen en duurzaamheid, deze voorwaarden zullen we in alle contracten meenemen. De speerpunten voor komend decennium van alle ondernemers wat ons betreft.

Waarom pushen we ogenschijnlijk dan zo op de Facility Scan, dit is een vragenlijst om aan te geven waar de kaders liggen, wat geregeld is en bij wie de verantwoordelijkheden liggen en wat nog niet is geregeld, wat heeft je 1e prioriteit om aandacht aan te besteden, zo brengen volgorde aan.

We willen efficiency in jou en onze tijdbesteding, gevolg is dan de juiste impact voor je investering, wat belangrijk is voor beide partijen. Win-Win.

Op basis van de Facility Scan kunnen we dan een voorstel doen voor Facility Manager als een Service abonnement, we hebben een duidelijk kader wat we wel en wat we niet doen. Wat gebeurd er dan in je organisatie? Je medewerkers die nu taken doen waar ze niet voor zijn opgeleid en geen verstand van hebben, houden meer tijd over voor hun kerntaken, zijn bijvoorbeeld meer productief of meer declarabel, resultaat jouw bedrijf kan verder groeien.


Abonnementen

We hebben vele abonnementsvormen, afhankelijk van het pakket, diversiteit en volume van je organisatie, doen wij een voorstel abonnement, hoe hoger de frequentie, hoe lager het uurtarief, hoe meer progressie.

Your Need Organized, 2019
  • Brons : 1x per maand – 1 dag beschikbaar – 8 uur per dag
  • Zilver : 2x per maand – 16 uur beschikbaar, 1 dag en twee dagdelen in overleg
  • Goud : 1x per week – 1 dag beschikbaar per week
  • Platina: 2x per week – 1 dag en twee dagdelen in overleg

Vraag naar de onze commerciële voorwaarden.mailto: margarethe.reijke@yourneedorganized.com of http://www.yourneedorganized.com of bel ons 0646160230

Proberen is leren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: