Wil jij ook naar de ondernemershemel?

Ben je het ook zo spuugzat dat je je niet met je eigen vakgebied / business kunt bezig houden omdat er te weinig uren in een dag zitten en je allerlei randzaken moet regelen.

Je hebt een bedrijfspand gehuurd en veel installaties zijn onderdeel van het pand ( inbraak alarm, brandmeldinstallatie, bliksemafleiding, klimaat beheersing etc.) je ervaart de problemen doordat zaken niet naar behoren werken, of je hebt er geen zin in om je er in te verdiepen, het moet gewoon werken. Wat zijn jou rechten eigenlijk, heb je een goede demarcatie en neemt de verhuurder zijn verantwoordelijkheid? Wat staat er exact in je huurcontract ? Betaal je servicekosten? Of bel je gewoon een mannetje om het op te lossen? Soms is het combineren van taken en de verantwoordelijkheden neerleggen bij de juiste persoon lastig. Je overweegt, moet ik mijn interne organisatie hiermee lastig vallen of pak je het zelf wel op. Wat vaak dan weer kostenverhogend, stressverhogend of zeker tijds belastend werkt. Want, tja eigenlijk wil je zelf je tijd bepalen en het besteden aan het genereren van je business bijvoorbeeld.

Ander voorbeeld, of je hebt ooit koffie apparaten gekocht of gehuurd toen je bedrijf nog klein en overzichtelijk was, maar nu hapert het apparaat steeds als je echt trek in koffie hebt of wordt de Nespresso voor huishoudelijk gebruik wel erg duur met 50 personen. Hiervoor zijn structurele betere oplossingen voor te vinden bijvoorbeeld, maar daar wil jij je toch niet mee bezig houden.

Het kan ook zijn dat je je al jaren ergert aan het nivo van schoonmaken en dit eigenlijk opnieuw zou moeten aanbesteden, of je schoonmaak werkprogramma moet laten herzien om die meer te laten aansluiten bij jou bedrijfs behoeften. Om nog maar te zwijgen van alle leveranciersmanagement overleggen met al je toeleveranciers.

Of dat je een klusjesman regelmatig laat komen, maar het blijkt dat deze ook heel veel te doen hebben en niet per direct kan komen, waardoor ergernissen zich opstapelen, of je je eigen medewerkers gevaarlijke capriolen laat uithalen, wat weer een bedrijfsrisico kan opleveren. Dan is wellicht het combineren van schoonmaakwerkzaamheden met handyman activiteiten een optie die meer past bij de situatie van jouw organisatie.

Er zijn legio onderwerpen die spelen in een organisatie vanaf ongeveer 50 personen die vaak door allerlei niet specialisten op dat gebied worden uitgevoerd, waardoor het meer tijd kost dan noodzakelijk en iedereen zelf het wiel gaat uitvinden. Dit is toch zonde van de kostbare tijd. Waarom huur je daarvoor niet een “Facility Professional, Facility Doctor of Facility Coach” in, you name it.

Wij zullen voor jou het overzicht en inzicht creëren, hoe doen we dat dan ? We starten altijd met een facility scan, een vragenlijst met belangrijke onderwerpen die ons een goed beeld geven van de situatie. Tenzij jij een urgent probleem hebt wat direct aandacht behoeft, dan pakken we dat uiteraard als eerste op.

We zijn in ontwikkeling voor een tool, waarin we alle informatie kunnen opslaan die jouw organisatie betreft. Waar ook meldingen kunnen worden gedaan, één loket, één aanspreekpunt voor al je facilitaire problemen en zaken. Bedenk je eens hoeveel tijd krijg je daarmee terug als ondernemer. Wij zullen je rapporteren over de voortgang in een maandelijks overleg, van maximaal 1 uur. Kun jij de rest van je tijd besteden aan waar je goed in bent, ondernemen! Klinkt dat niet als de ondernemershemel ? Hier wil je toch zijn.

Interesse ? call:0646160230of mailto: yourneedorganized@icloud.com voor een afspraak, we zijn meer dan bereid je te helpen. We hebben abonnementen in allerlei vormen van 1 dag per kwartaal, 1 dag per maand of 1-2 dagen per week. Afhankelijk van jouw behoefte. Koop je vrijheid terug en neem direct actie.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: