Onze meerwaarde

Your Need Organized heeft een unieke methode ontwikkeld voor het leveren de juiste diensten aan jouw organisatie.

  1. Facility Scan uitvoeren – creĆ«rt overzicht
  2. Prioriteren van thema’s – waar ligt het pijnpunt
  3. Opzetten van een beheersorganisatie – processen stroomlijnen

Het hoofddoel is om meerwaarde te leveren aan jouw bedrijfsprocessen en je te ontzorgen, dan kun jij tijdwinst behalen en groei realiseren en geven wij je inzicht in de non-core activiteiten van je organisatie. Win-Win

Door middel van een online tool kunnen we alle vragen per klant kanaliseren en inzicht geven in de de kosten. Waar geef je nu uiteindelijk geld aan uit en is dit je waard.

Bijvoorbeeld ook: Hoe heb je je arbo zaken geregeld en neem je voldoende preventieve maatregelen. We werken nauw samen met andere non core disciplines in je organisatie, zoals IT en HR.

Facility Scan

Kort onderzoek in jouw organisatie, van services en contracten om te ontdekken waar je organisatie professioneler of effectiever kan worden, waar meerwaarde te behalen valt. We prioriteren in overleg en maken een plan van aanpak. We hebben als doel om tenminste 150 Facility Scans uit te voeren in 2020, ambitieus. Wie helpt ons mee dit te realiseren ?

Facility Manager als een Service

In de vorm van een abonnement is een facility manager beschikbaar in je organisatie om structureel processen te verbeteren, zonder verplichtingen.

Brons : 8 uur per maand 995,- Euro per maand

Zilver: 16 uur per maand 1.750 ,- Euro per maand

Goud: 8 uur per week 3.000,- Euro per maand

Platinum: 16 uur per week 4.800,- Euro per maand

Los Uurtarief 125,- Euro per uur

Strippenkaart: 5 uur – 550,- Euro

Excl. BTW en reiskosten

Facilitair Project Manager

Ga je bijvoorbeeld verhuizen maar heb je geen tijd om je er volledig mee bezig te houden omdat je business moet doordraaien, dan nemen wij graag zitting in het bouwteam of ontzorgen jou bij de fysieke verhuizing. Maar ook implementatie van nieuwe diensten, herhuisvesting of andere projecten waar je hulp bij nodig hebt, kunnen we voor je verzorgen.Mocht je je afvragen wat nou het verschil gaat maken ? Lees onze brochure

%d bloggers liken dit: