Cases...

Wat hebben wij gedaan?

Hoe hebben wij...

Anderen geholpen?

Wij zijn zijn facilitair managers in hart en nieren. Met meer dan 30 jaar kennis en ervaring kunnen wij onszelf wel experts in de facilitaire dienstverlening noemen. Geen opgave is voor ons te gek! We hebben al veel (tevreden) klanten mogen helpen om hun organisatie weer helemaal op orde te krijgen en daar willen we jou graag wat van laten zien!

IMG_1287klein.jpg

Wat denken...

Anderen over ons?

Mark Snijders | Purchase Manager
"Wij hebben een Facility Manager als een Service via YNO, zij ontzorgen ons volledig met het organiseren van alle services en diensten. Op gebied van kwaliteitsbeheer, operationeel management en financieel overzicht. Ze opereren volledig zelfstandig en met een overleg per maand ben ik volledig op de hoogte. Ook in de afgelopen COVID-19 periode zijn er diverse projecten uitgevoerd. Van COVID-19 Risico inventarisatie tot aan gereed maken van het bedrijfspand. Maar ook afschalen van services en diensten en aanpassen van lopende contracten is gerealiseerd. Wij ervaren Margarethe Reijke van YNO als een zeer professionele, efficiënte professional. Daarbij is ze erg prettig in de omgang en kan goed samenwerken."
Hajran de Bruijn | HR Manager
"In de COVID-19 periode hebben wij via YNO ondersteuning gekregen van een ervaren Facility Manager, zij hebben ons geholpen met het realiseren van een Risico Inventarisatie op het gebied van te nemen preventieve maatregelen. Na een intake gesprek is op tijd en volgens afspraak de RIE en het communicatieplan opgeleverd. Waarna wij zelfstandig de uitvoering konden realiseren."
Previous slide
Next slide

Zij gingen je voor

Je investeert in een pand en vervolgens blijkt jouw personeel liever vanuit huis te werken. Wat doet dit met de werksfeer en effectiviteit? Wanneer jij je facilitaire processen op orde hebt, komt personeel veel liever naar kantoor. Je bent niet de enige die met dit vraagstuk rondloopt. In onze cases lees je hoe wij de vraagstukken van onze klanten begeleiden en richting geven. Zonder dat je het doorhebt, komen de meeste van jouw uitdagingen voort uit de facilitaire hoek.

Do you want to get organized?

Laat hier je e-mailadres achter en wij nemen contact met je op!