Over ons...

Wie zijn wij?

margarethe reijke_werkplek_031

Het gezicht van

Het gezicht van

Your Need Organized

Mijn naam is Margarethe Reijke – van der Pijl, facility manager, geboren in 1970 en woonachtig in het prachtige centrum van Delft. Ik heb een voorliefde voor gebouwen, monumentale panden maar ook moderne panden.

Op mijn vele reizen door Centraal Amerika en Azië heb ik diverse bouwwerken mogen aanschouwen. Waarom die passie? De verhalen die de monumentale panden vertellen, de sfeer en mystiek die de panden hebben. Maar ook de energie, identiteit, schoonheid en dynamiek dat is waar ik door word geraakt. De processen in een gebouw is waar ik me het meeste over kan verwonderen.

Het DNA van...

Your need organized

Kun je het je voorstellen dat deze facilitair manager ooit is begonnen op de koksschool? Al snel kwam ik erachter dat ik altijd zou werken wanneer andere mensen vrij waren, daarom koos ik voor een andere richting: de civiele dienst. Deze was breder gericht op ziekenhuizen en verzorgingstehuizen. Mijn stage zorgde uiteindelijk voor liefde voor de zakelijke wereld.

Dit lijkt alsof ik een hele reis heb afgelegd, terwijl het eigenlijk niet zoveel van elkaar verschilt. Ik maak het mensen graag naar hun zin, ik houd van structuur en beleving begint bij een goed pand.

Margarethe-15

Wie zijn wij...

En wat vinden wij belangrijk?

Met een breed netwerk en meer dan dertig jaar aan kennis kunnen we alle non-corebusiness activiteiten uit handen nemen. We vinden het fantastisch om organisaties te kunnen helpen die werken in verschillende, inspirerende omgevingen en bedrijfsculturen. De facility manager lost facilitaire vraagstukken graag voor je op, daar krijgen we energie van! Wij vinden het belangrijk om meerwaarde aan jouw bedrijf te leveren, je kosten te verlagen en daardoor je winst te verhogen. Zo kun jij je focussen op wat écht belangrijk is.

Overzicht

Altijd en overal duidelijk hebben welke taken prioriteit hebben en welke taken nog even kunnen wachten. Met een groot oog voor detail willen we jou en je bedrijf compleet ontzorgen.

Deskundig advies

Met meer dan 30 jaar ervaring in de facilitaire branche, weten wij als geen ander waar de valkuilen liggen voor veel MKB-bedrijven. Wij horen niet alleen aan, wij denken ook met je mee.

Heldere communicatie

Niets zo vervelend als wollig taalgebruik en langdradige e-mails. Bij Your Need Organized krijg je de adviezen altijd helder, eerlijk en duidelijk. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Deze klanten hebben alles al op orde

Mark Snijders | Purchase Manager
"Wij hebben een Facility Manager als een Service via YNO, zij ontzorgen ons volledig met het organiseren van alle services en diensten. Op gebied van kwaliteitsbeheer, operationeel management en financieel overzicht. Ze opereren volledig zelfstandig en met een overleg per maand ben ik volledig op de hoogte. Ook in de afgelopen COVID-19 periode zijn er diverse projecten uitgevoerd. Van COVID-19 Risico inventarisatie tot aan gereed maken van het bedrijfspand. Maar ook afschalen van services en diensten en aanpassen van lopende contracten is gerealiseerd. Wij ervaren Margarethe Reijke van YNO als een zeer professionele, efficiënte professional. Daarbij is ze erg prettig in de omgang en kan goed samenwerken."
Hajran de Bruijn | HR Manager
"In de COVID-19 periode hebben wij via YNO ondersteuning gekregen van een ervaren Facility Manager, zij hebben ons geholpen met het realiseren van een Risico Inventarisatie op het gebied van te nemen preventieve maatregelen. Na een intake gesprek is op tijd en volgens afspraak de RIE en het communicatieplan opgeleverd. Waarna wij zelfstandig de uitvoering konden realiseren."
Previous slide
Next slide
Margarethe-17

inspannen en...

ontspannen

De boog kan niet altijd gespannen zijn. Doordeweeks draait mijn rationele denken overuren, mijn kracht is om structuur aan te brengen. Maar zo nu en dan moet het rationele denken plaatsmaken voor ontspanning. Dat doe ik door heerlijk naar buiten te gaan in de natuur met de honden en tegenwoordig waag ik mij ook aan yogamat en zen-meditatie.

Als ik iets geleerd heb van het ondernemerschap dan is het keihard aan jezelf werken en daar krijg je vrijheid in keuzes voor terug. Elke dag krijg ik de kans om mijn richting te bepalen: goede en kosteneffectieve werkplekken creëren voor de MKB-bedrijven in Nederland. 

onze visie...

onze manier van aanpakken

In de basis werken wij alleen met MKB-bedrijven met minimaal 50 medewerkers. We starten hierbij altijd met de facility scan. De scan kun je beschouwen als een eerste onderzoek in jouw organisatie. We kijken naar de services en contracten, om te bepalen waar de organisatie staat en of het professioneler en effectiever gemaakt kan worden. Vanuit daar krijg je een optimaliseringsvoorstel en komen onze andere vier services aan bod.

margarethe reijke_city_076

Do you want to get organized?

Laat hier je e-mailadres achter en wij nemen contact met je op!