Drijvende kracht

Yourneedorganized

Mijn naam is Margarethe Reijke – van der Pijl, 50 jaar oud en woonachtig in het prachtige centrum van Delft. Ik heb een passie voor gebouwen, monumentale panden maar ook moderne panden. Veel landen en steden heb ik bezocht met prachtige bouwwerken, die hebben allemaal een eigen identiteit. Van Azië tot aan Noord- en Centraal Amerika. Intigerend de bouwstijlen en methodes.

Waarom die passie? De verhalen die de monumentale panden vertellen, de sfeer en mystiek die de panden hebben. Maar ook de energie, identiteit, schoonheid en dynamiek dat is waar ik door word geraakt.

Na bijna 30 jaar ervaring als Facilitair Manager, bij verschillende beursgenoteerde bedrijven, ben ik 1 November 2019 voor mijzelf gestart als ondernemer. Ik ben dankbaar voor alle kansen die ik heb gekregen in mijn carriëre. Een nieuwe fase als ondernemer is aangebroken. Mezelf uitdagen is een van mijn drijfveren.

Mijn doel is bijdragen aan jullie organisaties, werken in verschillende inspirerende omgevingen en bedrijfsculturen en veel verschillende facilitaire vraagstukken oplossen, dat is waar ik energie van krijg. Hoe? Door mijn organisatie niet als ZZP organisatie in te richten maar als Facility Manager als een Service leverancier, waarbij ik nauw samenwerk met vele partners. Samen leveren we kwaliteit aan jouw organisatie. Mijn ambitie is om uit te groeien tot een leverancier van Facility Managers aan MKB bedrijven, en een een wezenlijke bijdrage te leveren aan de kerntaken van de bedrijven.

Mijn visie is dat wij als ervaren Facility Professionals, kunnen bijdragen aan jou succes als ondernemer. Dat je een bedrijfspand hebt wat past bij je onderneming, dat je medewerkers blij en tevreden zijn en daardoor optimaal hun kwaliteiten aan jouw bedrijf kunnen leveren.

Onze Ambitie

Onze missie is tenminste 500 Facility Scans uitvoeren bij diverse bedrijven in MKB in Delft en omgeving

Innovatie, Sociaal Ondernemerschap & Duurzaamheid zijn de kernwaarden van Your Need Organized

Zoeken naar de ontbrekende puzzelstukjes is onze passie%d bloggers liken dit: