Onze diensten...

Hoe helpen we jou?

Facility scan
laten Uitvoeren

Een diagnose van je services en contracten. Zo ontdekken we waar je organisatie staat en of het professioneler/effectiever kan. Waar kunnen we meerwaarde behalen? We stellen prioriteiten in overleg en maken een plan van aanpak.

Projectmanager
verhuizingen

Heb je verhuisplannen, maar laat je het liever door een ander uitvoeren? Onze projectmanager neemt de gehele zorg van A tot Z uit handen, zodat jij je kunt richten op je bedrijfsactiviteiten. 

Facility Management leveranciers en contracten

De communicatie met je leverancier loopt niet lekker, passen afgesloten contracten nog wel bij je organisatie en hoe zit het met de arbo zaken? Jij hebt wel andere dingen aan je hoofd en dat begrijpen wij maar al te goed. Wij helpen je graag!

margarethe reijke_parking_077

Hoe kunnen wij jou

Hoe kunnen wij jou

Uit de brand helpen?

In de basis werken wij met MKB bedrijven met minimaal 20 medewerkers. Ben je kleiner? Dan helpen we je natuurlijk ook graag. We houden van het oplossen van jouw problemen. Er zijn diverse pakketten die we aanbieden, met onze facility scan kunnen we bepalen welk pakket helemaal bij jullie past!

We kijken naar de services en contracten, om te bepalen waar de organisatie staat en of het professioneler en effectiever gemaakt kan worden. Aan de hand daarvan maken we een passend plan van aanpak. Zo heb jij in no-time weer overzicht!

Deze problemen lossen we voor je op

Your Need Organized heeft drie pakketten ontwikkeld voor het ontzorgen van jou als ondernemer, waarom? Het creëert rust en verlaagt je kosten. Onze focus ligt op MKB bedrijven vanaf ongeveer 20 medewerkers. Elk pakket bevat de facility Scan, hiermee constateren we de problemen en op basis hiervan wordt het pakket uitgebreid. Daarna is een prioriteitenlijst van jóuw thema’s belangrijk, evenals het opzetten van een beheersorganisatie.

We structureren je processen en gaan actief bezig met het oplossen van concrete actiepunten. We richten een webbased portal in, zodat je in de toekomst ook gestructureerd kan blijven werken. Daarnaast komt er periodiek een facility Manager op locatie en reviewen we de processen. Ga je verhuizen? Ook dan kun je bij ons terecht. Onze projectmanager staat te springen om jou te kunnen helpen!

Hoe hebben wij...

Anderen geholpen?

Al meerdere (tevreden) klanten gingen je voor. Van een projectmanager die inspringt bij verhuizingen tot facilitaire managers die er alles aan doen om jou weer overzicht te geven. Voor ons is niets te gek! Hieronder vind je meerdere cases van organisaties die met onze hulp de bedrijfsprocessen weer op orde hebben.

Kun jij onze hulp gebruiken?

Laat hier je e-mailadres achter en wij nemen contact met je op!