Onze diensten...

Hoe helpen we jou?

Facility management

Dit zijn de zwaargewichten van Your Need Organized. Zij zijn jouw steun en toeverlaat wanneer het aankomt op facilitaire vraagstukken. Wanneer jij plannen hebt met je pand of grootste plannen met de onderneming, is het zaak om met hen aan tafel te komen. Onze Facility Managers hebben het totale overzicht en bepalen in overleg de strategie en visie.

Servicedesk

Neem een moment om het je in te beelden. Geen personeel meer aan je bureau dat allerlei vragen bij je neerlegt over het pand. Nee, in plaats daarvan raadplegen ze gelijk de servicedesk van Your Need Organized. Niet alleen jij krijgt meer rust ook je personeel weet waar ze aan toe zijn. De servicedesk heeft het totale overzicht over alle lopende contracten. Nemen de vragen aan en zetten die uit bij de leveranciers. En geven een seintje wanneer de opzegtermijn in zicht komt.

Projectmanagement

Bij een verhuizing of het opstarten van een tweede vestiging komt heel veel kijken! Dingen die je vooraf niet kunt bedenken. Wij helpen je op dit soort momenten graag. Wij kijken met je mee, geven je advies, helpen je bij de verhuizing. Van A tot Z ben jij in dit soort projecten ondersteund, dit scheelt je enorm veel stress en je kunt erop vertrouwen dat alles goed geregeld is. Zo kun jij bezig blijven met waar jij goed in bent!

Handyman services

Bij Your Need Organized hechten we veel waarde aan MVO, met onze handyman services snijdt het mes aan twee kanten. We geven mensen weer een kans op de arbeidsmarkt en zij helpen jouw pand netjes te onderhouden. Dit kan gaan om allerlei lopende zaken op, in en om het pand heen. Denk hierbij aan: afvalcontainers buitenzetten, kleine klusjes, legionella spoelingen etc.

margarethe reijke_parking_077

Hoe gaan wij...

Hoe gaan wij...

van start!

Misschien heb je er al over gelezen, maar wij gaan altijd van start met een facility scan. Vanuit die inzichten krijg je een optimaliseringsvoorstel, hierbij wordt een advies op maat  worden gemaakt.

Waar sommige mensen goed gaan op een creatieve chaos, worden wij enthousiast van overzicht, structuur en inzicht. Effectief te werk gaan noemen we dat. Wij houden het graag simpel, dat is waarom ons werk onder te verdelen is in vier diensten.

Door aandacht te besteden aan je facility management, kun je de volgende punten aftikken.

Deze problemen lossen we voor je op

We structureren je processen en gaan actief bezig met het oplossen van concrete actiepunten. We richten een webbased portal in, zodat je in de toekomst ook gestructureerd kan blijven werken. Daarnaast komt er periodiek een facility Manager op locatie en reviewen we de processen. Ga je verhuizen? Ook dan kun je bij ons terecht. Onze projectmanager staat te springen om jou te kunnen helpen!

Hoe hebben wij...

Anderen geholpen?

Al meerdere (tevreden) klanten gingen je voor. Van een projectmanager die inspringt bij verhuizingen tot facilitaire managers die er alles aan doen om jou weer overzicht te geven. Voor ons is niets te gek! Hieronder vind je meerdere cases van organisaties die met onze hulp de bedrijfsprocessen weer op orde hebben.

Kun jij onze hulp gebruiken?

Laat hier je e-mailadres achter en wij nemen contact met je op!