Als Facility Managers zijn we verantwoordelijk voor de sfeer in en om een gebouw. Dit is vanaf de 1e kennnismaking met het bedrijf. Een vlag speelt hierbij een belangrijke rol.

3 tips waarom je vlaggen belangrijk zijn voor een bedrijf.

  1. Visuele Identiteit: Een mooie vlag geeft je identiteit als bedrijf weer. Ze helpen je bedrijf te onderscheiden en herkenbaar te maken voor klanten en potentiële klanten. Je bent als bedrijf herkenbaar en zichtbaar. Een banier of vlag laat zien wie je bent.
  2. Eerste Indruk: Vlaggen zijn vaak het eerste wat mensen zien wanneer ze je bedrijf of locatie naderen. Een aantrekkelijke vlag met een professioneel ontwerp creëert een positieve eerste indruk en wekt interesse bij voorbijgangers. Ook is het herkenbaar waar je pand zich bevindt en vertelt het iets over je bedrijf. Vlaggen kunnen de sfeer en uitstraling van je bedrijf beïnvloeden. Een goed ontworpen vlag kan een gevoel van trots, professionaliteit en gastvrijheid creëren. Maar ook de staat van de vlag, een gerafelde vlag of een defect systeem zegt iets over jou als bedrijf. Belangrijk om niet eenmalig ze te plaatsen maar ook onderhoud te plegen aan de systemen en de vlag regelmatig te vervangen.
  3. Locatieaanduiding: Vlaggen fungeren als blikvangers en maken je bedrijf gemakkelijker te vinden, vooral als je meerdere locaties hebt. Ze geven duidelijk aan waar je bedrijf gevestigd is en nodigen mensen uit om binnen te stappen. Het tonen van vlaggen bij je bedrijf straalt professionaliteit uit. Het laat zien dat je aandacht besteedt aan details en je bedrijf serieus neemt.

Dit is de reden waarom wij onze handymans ook aansturen op het hijsen en strijken van de vlaggen. Hierbij wordt verwacht dat ze ook de weerberichten nauwkeurig volgen en tijdig actie nemen om de vlaggen te strijken. Desnoods in het weekend actie nemen om de vlaggen te redden.

Want we houden niet van kapotte vlaggen, wij zijn zuinig op de spullen van onze klanten.

Wil je ook kennismaken met onze handyman of facility managers? Neem hier contact op.