Je bekijkt nu Behoefte aan flexibiliteit in de breedste zin
Yourneedorganized

Behoefte aan flexibiliteit in de breedste zin

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Cases

Behoefte aan flexibiliteit in de breedste zin

Hierna hebben we een overzicht gemaakt van de medewerkers met de locaties waarop zij in het pand een werkplek hebben. Dit was het vertrekpunt voor het werken in shifts.

Alle leveranciers werden geïnformeerd omtrent de aanpassingen in de werkwijze en we zijn het gesprek gestart om actieve contracten te flexibiliseren en te heronderhandelen.

De contractnemer is niet 100% verantwoordelijk voor deze onvoorziene omstandigheid. Kosten delen was de inzet.

Lange termijn

Nu de mensen vanaf half maart aan het thuiswerken zijn is de vraag, hoe gaan we verder? Na succesvolle introductie van de gefaseerde werkvorm. Shifts A op maandag- dinsdag en Shift B op woensdag en donderdag.

Nauwe samenwerking met IT en HR en Facility resulteert in een optimale werkomgeving binnen de huidige mogelijkheden. Een enquête is opgesteld om te toetsen bij de medewerkers wat men vindt en ervaart. Dit gaat als input gelden voor de termijn zonder vaccin en langere termijn.

Samen het belang van de werknemers in het oog houden.

Team

Optimaliseren van servies en gebruikmaken van elkaars expertise zorgt voor een sterk team. Gezamenlijk werken we aan optimale serviceverlening naar de gebruikers van het pand. Continue verbeteren van processen afstemmen op de behoefte en situaties.

Leveranciersmanagement

Voor interne processen is het beperken van aantallen leveranciers ook een doelstelling die YNO kan verzorgen. Door onze gesprekken met leveranciers proberen we contracten te combineren, inkoopvoordeel te realiseren. Handelingskosten voor afhandeling van facturen etc. te verminderen waardoor de druk op de interne organisatie afneemt. Wij staan volledig ten dienste van de opdrachtgever. Alles in belang van deze organisatie.